Nieuws
mei 11

Grenzenloos zakendoen binnen de EU

Vanaf 1 juni 2017 is uw mobiele abonnement in de EU te gebruiken zoals in Nederland. Bellen, sms’en en het gebruik van data in de EU valt onder de gebruikelijke bundel, zonder extra toeslag.

Nederlandse telecomaanbieders zijn per half juni 2017 verplicht de nieuwe regelgeving rond mobiel gebruik in het buitenland te volgen. Het uitgangspunt is dat Nederlandse tarieven in de hele EU gelden zonder het betalen van een toeslag. Bij Herito profiteren onze klanten al vanaf 1 juni 2017 van deze nieuwe regelgeving.

De voordelen

• Gebeld worden in de EU is gratis.
• Betaal de reguliere Nederlandse tarieven in de EU wanneer u geen bundel heeft of buiten de bundel belt, sms’t of internet.
• De EU-bundels Mobiel Internet EU en Mobiel Bellen EU vervallen per 1 juni 2017.
• De optie Onbeperkt Onderling Bellen is ook geldig voor de EU.
• Het 1000 Mb EU tegoed bij het Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL abonnement vervalt. In plaats daarvan wordt het basis nationaal en EU tegoed naar 21 Gb verhoogd.
• De Groep SIM (XL) en KPN ÉÉN Data-only SIM maakt gebruik van het nationale en EU tegoed van de Zakelijk Mobiel Onbeperkt (2016) en Onbeperkt XL (2016) abonnementen en de KPN ÉÉN Onderweg Onbeperkt en KPN ÉÉN Overal abonnementen.
• De EU is uitgebreid met extra landen zoals Zwitserland en Andorra.

Bellen en sms’en naar EU-nummers.
Bellen en sms’en vanuit Nederland naar EU-nummers wordt geen onderdeel van het basis tegoed, met uitzondering van de Zakelijk Mobiel Bundel XL 2016 en Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL) 2016 abonnementen. Met de voordeeloptie Zakelijk Mobiel naar EU kunt u met Flexibel en Bundel abonnementen voordelig EU-nummers bellen.