Nieuws
apr 27

Introductie Herito Gespreksopname

Met veel plezier introduceren wij Herito Gespreksopname, de nieuwe Call Recording applicatie voor vaste en mobiele telefonie. Een nieuwe dienst die u en uw bedrijf goed van pas kan komen; Train medewerkers door gesprekken terug te luisteren, of luister dat ene belangrijke verkoopgesprek terug.

Voor de financiële sector is het vereist om aan MiFID II te voldoen, wat betekent dat gesprekken minimaal 5 jaar worden bewaard. Daarnaast vereist de nieuwe privacy wetgeving (AVG) een veilige en beperkte toegang tot gespreksopnames. Herito Gespreksopname is MiFID II en AVG compliant. Gespreksopnamen worden 7 jaar behouden. Daarnaast kunnen gebruikers de opnames niet downloaden, maar alleen streamen.

De voordelen:

> Gebruiksvriendelijke nieuwe omgeving
> Het kunnen maken van teams met ‘bijdragers’ en ‘luisteraars’
> Toevoegen van labels aan specifieke gedeelten uit de opnames
> Labelen van opnames zodat je deze sneller kan terugvinden

Wilt u meer weten over deze dienst, of alle andere diensten die wij aanbieden? Neem gerust contact op via 046 30 30 600 of via info@https://herito.nl