[maxmegamenu location=primary-menu]

Het Hik AX Pro alarmsysteem is al paar maanden onderdeel van ons gebouwbeveiliging portfolio. Sinds deze maand breiden we onze dienstverlening nog meer uit.

BORG keurmerk.
Het klasse 2 alarm kan nu ook geleverd worden met een BORG certificaat. Dit certificaat heeft u vaak nodig voor uw verzekering. Wij plaatsen en installeren het systeem zo dat aan alle vereisten wordt voldaan. Vervolgens komt onze partner Dutch beveiliging dit toetsen en zorgen dat een certificaat verstrekt wordt. U sluit vervolgens ook een onderhoudscontract af zodat dit jaarlijks gewaarborgd blijft.

Alarmeringen.
Een vaak gehoorde vraag is of wij ook alarmeringen naar een meldkamer kunnen verzorgen. Tot op heden deden wij dit niet maar daar is nu verandering in gekomen. Sinds deze maand bieden wij u de mogelijkheid om uw systeem te koppelen aan de meldkamer. Eventueel kan dit zelfs met videovertificatie, zodat er ook camera-en-alarm beelden doorgezet worden naar de meldkamer.

Uitgebreidere informatie vind u op de pagina gebouwbeveiliging. U kunt ons ook bellen via 046 30 30 600 , of stuur een mailtje naar sales@herito.nl