Managed Print Services

Met MPS van Herito heeft u geen omkijken meer naar uw printers en profiteert u tevens van zeer lage afdrukkosten en service indien nodig.

MPS – Managed print services

Managed Print Services

Het systeem is eenvoudig: Herito levert u de printer(s) die het beste bij uw bedrijf passen. Via ons MPS programma worden Inkt- of tonercartridges voortaan automatisch geleverd zodat u nooit misgrijpt. U betaalt alleen een vaste lage prijs per afdruk

Daarnaast is service standaard inbegrepen, zodat uw printers nooit stil komen te staan. Met Managed Print Service kunt u zorgeloos printen en focussen op belangrijke werkzaamheden.

  • Drastisch besparen op printkosten
  • Betalen per print, zonder verplichtingen
  • Inkt of toner worden automatisch geleverd
  • Inclusief onderhoud en service op locatie
Qdoc

Documentbeheer zonder concessies

Veel organisaties doen naast printen ook veel met scannen en op die manier ontstaat documentbeheer. Met name bij de grotere organisaties is de documentflow een belangrijk aspect. Wie mag er bijvoorbeeld waar printen, wie kan er bij uw geprinte documenten, of misschien wilt u naar een paperless office?

Multifunctionals en software daar wilt u niet over nadenken, daar moet u gewoon op kunnen vertrouwen. 24/7, dag in dag uit. Qdoc begrijpt dat en levert documentbeheeroplossingen zonder concessies. Merkonafhankelijk, laagdrempelig en gericht op maximale continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op de zaken die er echt toe doen.

Herito werkt nauw samen met Qdoc en wij bieden u gezamenlijk het beste van 2 werelden. Qdoc voorziet in het technische aspect (printers, software en de documentflow) en Herito zorgt voor  de integratie in uw netwerk en blijft uw aanspreekpunt.

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.