[maxmegamenu location=primary-menu]

Glasvezel vraagbundeling

Collectief glasvezelnetwerk aanleggen tegen een fractie van de prijs!

Home 9 Network Solutions 9 Glasvezel vraagbundeling

Collectief glasvezelnetwerk aanleggen

Is jouw onderneming gevestigd op een industrie- of bedrijventerrein, maar is er nog geen glasvezelaansluiting aanwezig? Bundel jullie krachten en laat een collectief glasvezelnetwerk aanleggen! Geen kennis of tijd? Niet nodig. Herito neemt het volledige traject op zich; van de onderlinge communicatie tot de implementatie!

Zo kunnen jullie collectief glasvezel aanleggen tegen een gereduceerd tarief en hebben jullie slechts één aanspreekpunt. Wij houden jullie op de hoogte en zorgen dat alles 100% in orde komt. Toch een vraag? Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 20.00 uur bereiken!

Glasvezel aanleg voor bedrijven; alleen maar voordelen

Herito ondersteunt bij collectieve glasvezel aanleg voor bedrijven zodat zij samen profiteren van een stabiele internetverbinding en maximale snelheid. Zo houden we de aanlegkosten en de abonnementskosten laag. Want waar het aanleggen van een glasvezelnetwerk normaal enkel is weggelegd voor grote bedrijven, kan nu iedere ondernemer zich aansluiten; groot én klein!

Daarnaast behoudt iedere ondernemer de flexibiliteit en de vrijheid om zelf te kiezen voor een provider, bundel en eventuele aanvullende diensten. Zo zorgen wij dat de aanleg van glasvezel ook voor de individuele bedrijven een 100% match is. Herito adviseert, jij bepaalt!

Glasvezel op een nieuw of bestaand bedrijventerrein

Glasvezel op jouw bedrijventerrein? Dat kan in de meeste gevallen geregeld worden. Wij ondersteunen namelijk niet alleen de glasvezel aanleg voor bedrijven, maar ook voor gemeentes, overheden en instanties. Maar het aanvraagproces is voor iedereen hetzelfde.

Een glasvezel vraagbundeling bestaat uit de volgende stappen:

  • Aanvraag
  • Haalbaarheid
  • Inventarisatie en deelname
  • Voldoende aanmeldingen? De aanleg wordt gestart!
  • Na gemiddeld 8 tot 16 weken is de aanleg van glasvezel op het bedrijventerrein afgerond