Web Diensten

Herito heeft alles in huis om samen met u een prachtige website op te zetten. Uw website is namelijk uw online visitekaartje.

Het maken van een goede website omvat grofweg drie onderdelen. Een domeinnaam, een hostingspakket en de website (informatie) zelf.

Web diensten

En eventueel kunt e-mail koppelen aan uw domeinnaam. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld webshops; dit is als het ware een online winkel, en omvat dan ook meer onderdelen.
Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Domeinregistratie

Een domeinnaam is een unieke naam op het  internet. Het is het gedeelte achter het http://www gedeelte, wat ingetypt wordt in de adresbalk. In ons geval is herito.nl ons eigen unieke adres. Herito kan u praktisch elke soort extensie aanbieden.

Webhosting

De hosting van uw website is het gedeelte waar de bestanden en opmaak van de website in verwerkt worden. Met webhosting van Herito heeft u geen omkijken meer naar het technische gedeelte van uw webhosting.  Wij kunnen voor u het websitebeheer uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. U hoeft zich alleen nog te richten op de content (informatie).

  • Nginx hosting
  • Meta data (SEO)
  • Beveiliging
  • Spamfilter
  • Geaccepteerd door Microsoft, Google en Yahoo!
SSL Certificaten

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een beveiligingsprotocol dat het verkeer tussen de website en de bezoeker beveiligt. Hierdoor is de datastroom bij een mogelijke onderschepping volledig onbruikbaar. De uitwisseling van informatie tussen uw website en de bezoeker blijft hierdoor te allen tijden vertrouwd en beveiligd.

Voor sommige typen websites, zoals webshops, is het hebben van een beveiligde verbinding wettelijk verplicht. Om van deze beveiligde verbinding gebruik te kunnen maken kunt u  kiezen voor een bijbehorend SSL certificaat.

De voordelen
  • Betrouwbare webhosting op maat
  • Hosting op Nederlandse Servers
  • Alle populaire domein extensies
  • Op maat gemaakte websites
  • Veiligheid met SSL certificaten
Vraag een offerte aan

Uw website

Een website maken begint vaak met een idee of visie van uw kant. Tijdens het gesprek wordt er dan ook goed doorgevraagd naar uw wensen, en proberen wij aan de hand van voorbeelden samen met u te ontdekken wat u precies wilt. Naast het idee of vaak gezegd de lay out, wordt er ook besproken hoe uw website gepresenteerd wordt. En welke pagina’s we daarvoor gaan maken.

Veel van de door ons gemaakte websites zijn op basis van WordPress. Maar ook webshops, die gebruik maken van bijvoorbeeld Magenta, kunnen wij aanbieden. U kunt altijd kiezen voor het gebruik van een standaard template, of een complete eigen creatie.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Meer weten?

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.