[maxmegamenu location=primary-menu]

Duramotion

 

 

Home 9 Reviews 9 Duramotion

Duramotion

(cijfer: 9)

Naam: Myckel de vries
Functie: Manager operations
Leeftijd: 38 jaar

Over Duramotion

Ik ben al jaren zelfstandig ondernemer en kwam in 2021 in contact met Duramotion. Een mooi bedrijf dat vanuit de welbekende zolderkamer gestart is en een enorme groei heeft doorgemaakt. Bij die groei kwamen uiteraard ook een aantal uitdagingen kijken, waardoor ik getriggerd werd om in te stappen als Manager Operations.

Hoe ben je voor het eerst in contact gekomen met Herito?

Ik heb net als Danny en Raoul (de oprichters van Herito) bij KPN gewerkt. Daarnaast zijn ze gevestigd op hetzelfde bedrijventerrein als Duramotion.
Dus toen het moment daar was om te professionaliseren, was het een logische keuze om met Herito om de tafel te gaan zitten.

Was dit ook doorslaggevend in jullie keuze om zaken te doen met een relatief kleine partij als de onze?

Niet per se, maar het feit dat je zo kunt aankloppen als er iets misgaat is wel fijn. Het gaat voor ons vooral om een bepaalde mate van bereikbaarheid en service.
Als je voor een grote partij kiest, dan kunnen ze je problemen vaak makkelijk oplossen. Maar je bent wel een nummertje. Bij Herito word ik persoonlijk én snel geholpen.

Wat vind je het prettigst aan de samenwerking met Herito?

Ik vind het vooral prettig dat ik één contactpersoon heb voor de verschillende diensten die ik afneem. Zo regelt Herito onze telefonie, wifi pro netwerk en de toegangscontrole. Onlangs hebben we ook besloten om gebruik te maken van hun Cloud-diensten. Gaat er iets mis, dan hoef ik niet te gaan zoeken naar een algemeen servicenummer. Ik weet precies bij wie ik moet zijn.

Hoe vind je dat we omgaan met klachten?

We zijn pas sinds januari 2022 klant bij Herito en hebben eigenlijk nog geen last gehad van storingen of iets dergelijks.
Uiteraard zijn er wel eens wat kleine dingetjes, maar die worden over het algemeen meteen opgepakt én opgelost.

Welk cijfer zou je ons geven (schaal van 1 tot 10)?

Dat ligt er uiteraard aan wat ze zoeken, maar als het binnen hun straatje past dan zou ik Herito zeker aanbevelen. Ik ben zelf erg tevreden.