[maxmegamenu location=primary-menu]

Managed Cloud

Jouw bedrijfsgegevens veilig opgeslagen en altijd toegankelijk

Home 9 Managed Cloud

Managed Cloud oplossingen

Jouw bedrijfsgegevens altijd toegankelijk én veilig opgeslagen? Met de Managed Cloud oplossingen van Herito kunnen jij en jouw medewerkers vanaf iedere locatie, ieder apparaat én op ieder tijdstip aan de slag! Ook bij topdrukte. Met onze Cloud oplossingen voor bedrijven kun je namelijk snel op- en afschalen tijdens piekmomenten. Back-up nodig of hulp bij disaster recovery? Wij regelen het binnen 4 uur voor je!

Geen IT-kennis? Kies voor beveiligde Cloud opslag in ons Smart DC datacenter; wij verzorgen de hardware, het onderhoud en het beheer. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. Ook wanneer je gebruik wilt maken van een eigen server of Cloud. De keuze is aan jou!

Wat is een Cloud server?

Een Cloud server wordt gebruikt om jouw website en bestanden in op te slaan zodat ze altijd toegankelijk zijn. Hiervoor wordt een bepaalde capaciteit gereserveerd, die in sommige situaties op- of afgeschaald moet worden. Heb je een webshop en verwacht je in december grote drukte? Dan moet de capaciteit van de server in de Cloud tijdens deze periode opgeschaald worden. Doe je dit niet? Dan wordt jouw webshop traag of gaat deze zelfs offline.

Met de Managed Cloud oplossingen van Herito, huur je een server in de Cloud. Hierdoor kun je eenvoudig en snel de benodigde capaciteit op- en afschalen. Daarnaast profiteer je van onze expertise. Wij verzorgen het onderhoud én je kunt bij ons terecht voor support. Niet alleen van maandag tot en met vrijdag, maar ook op zaterdag tot 20.00 uur!

Eigen Server of Cloud?

Wij bieden verschillende Managed Cloud oplossingen voor bedrijven. Welke oplossing het beste bij jouw onderneming past is afhankelijk van je branche én wensen.

Met onze Private Cloud oplossingen huur je een eigen server in de Cloud binnen ons datacenter. Een veelgemaakte keuze wanneer jouw onderneming te maken heeft met gevoelige data zoals financiële gegevens of persoonsgegevens. Hierbij richten wij alles 100% in, aan de hand van jouw wensen en voorkeur.

Je kunt ook een gedeelte van de server huren via onze Cloud Hosting optie. Met deze Cloud oplossing profiteer je van schaalbaarheid en flexibiliteit. Je kunt eenvoudig op- en afschalen en betaalt alleen voor de data die je gebruikt. Daarnaast bieden we verschillende standaardopties op het gebied van integratie en beveiliging. Nul kennis vereist, 100% succes gegarandeerd!