[maxmegamenu location=primary-menu]

Cloud Werkplekken

Altijd en overal toegang tot jouw persoonlijke werkplek

Home 9 Managed Cloud 9 Cloud werkplekken

Cloud werkplekken

Werken jij en je medewerkers vanuit verschillende locaties binnen of buiten Nederland? Met de Cloud werkplekken van Herito is jouw persoonlijke werkplek slechts een muisklik verwijderd: ongeacht jouw locatie. Log in wanneer jij dat wilt via de beveiligde SSL-verbinding en ga direct aan de slag. Zo is werken in de Cloud veilig én snel!

Overstappen naar werkplekken in de Cloud kan gefaseerd of in één keer. Nul kennis vereist. Wij regelen alles voor je; de implementatie, het onderhoud én het beheer. Onbeperkt bestanden uploaden en opslaan in de Cloud? Dankzij onze maatwerkoplossingen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Veilige opslag in de Cloud voor het MKB

Herito helpt ondernemers in het MKB bij een naadloze integratie van Cloud werkplekken binnen hun eigen omgeving. Opslag in de Cloud is hier een belangrijk onderdeel van. Jouw werkplek is namelijk niet statisch, maar dynamisch.

Kies ervoor om jouw opslag in de Cloud in staffels af te nemen of kies voor onze populaire premium optie en profiteer van een onbeperkte hoeveelheid online Cloud opslag. Zodat jij voor een vast bedrag per maand altijd en overal jouw kennis kunt delen én uitbreiden.

De voordelen van premium Cloud werkplekken:

  • Onbeperkt opslag in de Cloud
  • Dagelijkse updates en back-ups
  • Gratis Nederlandse servicedesk
  • Óók op zaterdag bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur
  • Vast, laag bedrag van €55,- per maand, per werkplek

Online opslagruimte in Limburg

De veiligheid van jouw gegevens en die van jouw klanten heeft voor ons topprioriteit. Daarom werken wij enkel met de meest betrouwbare datacenters zoals Smart DC in Limburg. Zo is jouw online Cloud opslag optimaal beschermd en raak je dankzij onze dagelijkse back-up nooit meer bestanden kwijt.

Heb je een vraag of last van een storing? Dan krijg je direct de juiste persoon aan de lijn die jou graag verder helpt. Geen lange wachttijden of moeilijk gedoe: je hebt bij ons één aanspreekpunt die alles voor jou regelt. Kunnen we jouw probleem niet op afstand oplossen, dan staan we binnen 4 uur op de stoep. Zodat je binnen no-time weer veilig én zorgeloos aan de slag kunt!