In de wolken met Herito

OVER ONS
Herito is een full service telecom en ICT partner met een focus op het MKB bedrijfsleven. Wij adviseren, leveren en implementeren innovatieve telecom-en-ICT oplossingen.

Onze maatwerk oplossingen helpen zakelijke klanten verder hun bedrijf uit te oefenen, op de meest moderne manier en tegen de laagste kosten. Het portfolio is toegespitst op het MKB bedrijfsleven met premium oplossingen en een meer dan uitstekende service.

Praktisch alle diensten die wij aanbieden worden door onze eigen medewerkers uitgevoerd. Zij zijn dus met recht ervaren en deskundig te noemen. Daarnaast werken wij samen met KPN, RoutIT en VodafoneZiggo die ons certificeren.

ÉÉN AANSPREEKPUNT
Wij begrijpen dat u het liefst een aanspreekpunt wilt die u en uw bedrijf begrijpt. Onze communicatie lijnen zijn daarom zo kort mogelijk en direct te bereiken. Wij werken met Topdesk zodat uw meldingen altijd worden opgevolgd en wij snel kunnen schakelen indien dat nodig is.

De Kroon
De kroon in ons logo staat voor onze (Koninklijke) service. Bij Herito behandelen we onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. En dat betekent dat we toegankelijk zijn, met u meedenken en alles in het werk stellen om u goed te helpen. Gebeurd er toch onverhoopt iets, dan zijn we snel op locatie om u te helpen.

Herito richt zich voornamelijk
op MKB bedrijven die geen eigen
ICT / telecom afdeling hebben

Onze beloftes

Helder

Een van de meest belangrijke aspecten binnen communicatie is duidelijkheid. Geen verrassingen, geen ruis en een duidelijk uitleg in de taal die u begrijpt. Helder zijn in de mogelijkheden, maar ook in de zaken die niet kunnen. We respecteren ondernemers en hun bedrijf. En voor hen maken we de vertaalslag van techniek naar een begrijpelijke taal.

Herito is helder.

Deskundig

Met vele jaren ervaring binnen de markt en de nodige klantbezoeken mogen we ons oprecht deskundig noemen. Toch houdt het daar niet bij op want deskundig zijn en blijven zijn twee verschillende dingen. We houden de trends en ontwikkelingen daarom voortdurend in de gaten. U blijft dus verzekerd van het beste advies.

Herito is deskundig.

Proactief

Proactief zijn betekent dat we voorop lopen. Niet alleen in de techniek(en) die we aanbieden maar ook in de samenwerking met onze klanten. Precies weten wie onze klanten zijn, en wat hen drijft. Zo proberen we nog meer mee te denken en loopt u altijd voorop.

Herito is proactief.

Wie zijn wij

Herito staat garant voor kwaliteit en service.

Danny Riem

Owner - Sales Director

Reeds meer dan 10 jaar  actief in de telecom sector en sales. Met een duidelijke passie voor nieuwe technieken en mensen.

Verantwoordelijkheden: Commercieel, interne organisatie en HR.

Raoul Heidenrath

Owner - Technical Director

Veel technische ervaring opgedaan bij diverse werkgevers waaronder bij Lomitel en KPN. Heeft hiervoor een eigen Telecom & ICT bedrijf gehad.

Verantwoordelijkheden: Telecom, gebouwbeveiliging en techniek.

Dion Lejeune

Owner - Cloud Director

Heeft zich sinds eind 2016 aangesloten als partner bij Herito. Dion is erg klantgericht en bezit veel kennis op het gebied van ICT en clouddiensten.

Verantwoordelijkheden: Financiën, ICT en Cloud diensten.

Tim Severijns

Telecom en netwerk engineer

Tim is in juni 2019 begonnen bij ons in de rol van telecom engineer. Met een goede basis in de ICT en training on the job zal hij vaak uw eerste aanspreekpunt zijn. Tim houdt zich ook bezig met gebouwbeveiliging en heeft een sterke achtergrond in het VodafoneZiggo domein.

Werkzaamheden: Telecom en gebouwbeveiliging.

Mick Geurts

ICT & Cloud engineer

Mick Geurts is per februari 2018 bij ons begonnen in de rol van  engineer. Naast het implementeren van ICT oplossingen biedt hij ook ondersteuning aan onze klanten. Hij is vaak uw eerste aanspreekpunt en houdt zich ook bezig met het maken van websites.

Werkzaamheden: ICT en Cloud.