[maxmegamenu location=primary-menu]

Smart Building Solutions

Interactieve beveiligingssystemen en entertainment-

oplossingen voor jouw kantoorpand

Home 9 Smart Building Solutions

Smart Building Solutions

Op zoek naar innovatieve, smart oplossingen voor jouw kantoorpand, appartementencomplex of woning? Met de Smart Building Solutions van Herito regel je alles via matching apps: de toegang tot jouw pand, de beveiliging én het entertainmentsysteem! Eenvoudig te bedienen en 100% aangepast op jouw specifieke wensen. Geen kennis vereist. Als gecertificeerde Hikvision partner regelen wij alles van A tot Z voor jou.

Zo worden alle componenten binnen onze Smart Building Solutions op maat voor jou samengesteld en naadloos geïntegreerd met de HikCentral software voor een optimale samenwerking. Daarnaast profiteer je bij Herito van 1 jaar extra garantie zodat je de komende drie jaar zorgeloos aan de slag kunt!

Smart beveiliging

Is een hoge mate van beveiliging een must voor jouw onderneming? Wij bieden binnen verschillende prijsklassen de juiste smart beveiliging voor jouw pand. Kies voor onze geavanceerde camerabeveiliging en alarmsystemen met IP-camera of ga een stapje verder en reguleer zelfs de toegang tot jouw locatie.

Met onze toegangssystemen kun je zowel intern als extern toegang geven of weigeren; voor bepaalde delen óf het hele gebouw. Voor een eerste screening buiten de deur zijn onze intercomsystemen juist ideaal. Deze vorm van smart beveiliging combineert namelijk video met audio waardoor interactie in twee richtingen mogelijk is.

Smart oplossingen met geïntegreerde entertainment opties

Herito biedt smart oplossingen op maat, met het gebruiksgemak van standaardoplossingen! Hoe dit kan? Wij werken met één hoogwaardig merk voor onze beveiligings- en opslagsystemen. Hierdoor profiteer je van een easy-to-use platform waarmee je altijd toegang hebt tot jouw bewakingsbeelden en slimme analytische tools. Een geïntegreerd entertainmentsysteem vormt hierbij de perfecte aanvulling. Zo kun je in iedere ruimte van jouw smart kantoor ook zakelijk TV –kijken en muziek luisteren. Dé manier om jouw personeel te motiveren en bezoekers te entertainen!