[maxmegamenu location=primary-menu]

Alarmsystemen

Dé manier om je bedrijf te beveiligen en je omgeving te alarmeren

bij ongenode gasten

Home 9 Smart Building Solutions 9 Alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen

De toegang tot jouw bedrijfspand beveiligen met een smart alarmsysteem? Met de draadloze alarmsystemen van Herito zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een zakelijk alarmsysteem met bewegingsdetectors, paniekknoppen, sirenes en meer. Allemaal van A to Z voor jou geïnstalleerd en eenvoudig te bedienen via de HikConnect app. Zo kun je wereldwijd meldingen en/of snapshots ontvangen op je smartphone en blijf je op de hoogte van wat er speelt.

Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Als erkend beveiligingsbedrijf met VEB-lidmaatschap kun je bij Herito daarom ook extra modules afnemen om jouw draadloze alarmsysteem 100% veilig te maken. Certificering van het alarmsysteem nodig voor de verzekering? Komt in orde!

Smart alarmsysteem voor bedrijven in Limburg

Ondernemer in Limburg? Dan is Herito de allround partner voor al jouw Telecom & IT vraagstukken. Zo verzorgen wij smart alarmsystemen voor het MKB en ZZP’ers. Voor iedere ondernemer maken wij een voorstel op maat. Want wij begrijpen dat geen een bedrijf hetzelfde is! Geen kennis vereist. Wij verzorgen de volledige integratie van jouw zakelijke alarmsysteem met de bestaande infrastructuur en de koppeling van aanvullende modules.

Op zoek naar een stuk extra veiligheid? Voor €35,50 per maand kun je jouw smart alarmsysteem extra veilig maken én profiteer je van een uitgebreide service:

  • 4G back-up
  • 24/7 meldkamer
  • Jaarlijks onderhoud van jouw zakelijk alarmsysteem
  • Iedere 5 jaar een nieuw certificaat voor de verzekering

Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent; ondernemen!

Hikvision alarmsysteem

Bij Herito werken we met de draadloze alarmsystemen (klasse 2) van de marktleider op het gebied van beveiligings- en alarmsystemen. Zo profiteer je van topkwaliteit en een groot bereik dankzij de hoogwaardige draadloze detectors. Bijkomend voordeel: het Hikvision alarmsysteem heeft ook outdoor modules waarbij beveiligingssensoren aan de buitenzijde van je pand geplaatst kunnen worden.

Daarnaast is dit draadloos alarmsysteem met app eenvoudig te bedienen en uit te breiden. Zo kun je naast je alarmsysteem, ook je camera’s en intercom beheren via de HikCentral omgeving. Maar ook kostentechnisch is het Hikvision alarmsysteem aantrekkelijk. Je betaalt namelijk geen abonnementskosten!