[maxmegamenu location=primary-menu]

Over herito

Alles wat je wil weten over Herito

Home 9 Organisatie 9 Over ons

Over Herito

Wat doe je als je werkt voor een van de grootste spelers in de ICT-branche en merkt dat je klanten beter én sneller zou kunnen helpen? Juist. Dan start je gewoon je eigen Telecom en IT-bedrijf!

Hoe dit zo kwam? Oprichters Danny en Raoul liepen elkaar tijdens het werk tegen het lijf.
Danny was actief op het gebied van sales en leerde Raoul kennen als dé externe expert en probleemoplosser. Met andere woorden: Danny benaderde klanten, adviseerde hen en sloot de deal, waarna Raoul de gemaakte beloftes waarmaakte. Althans, dat was de bedoeling. Want de spelregels die destijds golden lieten dit niet altijd toe.

Zo merkte Danny al vrij snel dat hij niet iedereen blij kon maken met de ‘standaard ICT-oplossing’. Daarnaast zorgde het inschakelen van externe monteurs ervoor dat er ruis ontstond in het implementatieproces. Het gevolg: Danny was niet in-control en kon klanten eigenlijk nooit 100% tevreden maken. Raoul raakte als monteur juist gefrustreerd omdat hij de klant wel direct kon en wilde helpen, maar dit niet altijd mocht. Iets met regels en bureaucratie…

En toen…? In 2015 bundelden ze hun krachten en startten ze Herito. Herito staat voor ‘Heidenrath – Riem Telecom Oplossingen’, maar dat is uiteraard alleen de naam. Want samen bedachten ze nieuwe spelregels en ontwikkelden ze een belofte naar hun klanten, waar ze nog steeds trouw aan zijn.

Lift-off Herito

Overgang naar een VOF door toevoeging van Dion als mede – eigenaar.

Nieuwe locatie in Hoensbroek

Uitbreiding portfolio met Hikvision IP camera’s

Nieuwe website, uitbreiding van diensten met onze eigen Cloud werkplek

Uitbreiding portfolio; toevoeging alarmsystemen en meer focus op integratie van systemen

Aanvraag VEB lidmaatschap zodat wij keurmerk installaties kunnen aanbieden

Overgang naar een B.V. en een geheel nieuwe website

Onze beloftes

Bij Herito zetten we alles op alles om jou als ondernemer binnen het MKB volledig te ontzorgen. Ieder aanbod is bij ons uniek, want jij bent dat immers ook! Onze service kenmerkt zich daarom door IT & Telecom oplossingen op maat, waarbij wij alles van A tot Z voor jou regelen, totdat je 100% tevreden bent. Is er een storing? Dan zijn wij binnen 4 uur ter plaatse met een oplossing. Zodat jij snel weer verder kunt met het helpen van jóuw klanten!

En het mooie is dat we dit niet alleen op de traditionele werkdagen en –tijden doen, maar óók op zaterdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Want wij begrijpen dat ook in de avonduren en in het weekend jouw zaken doorlopen. Daarnaast vinden we persoonlijk contact belangrijk. Bel je ons? Dan krijg je direct de juiste persoon aan de lijn die jou graag verder helpt. Geen lange wachttijden of moeilijk gedoe: bij Herito ben je verzekerd van één aanspreekpunt voor al jouw IT & Telecom diensten!

 

Unieke IT & Telecom oplossingen op maat

Geen kennis vereist, wij regelen alles van A tot Z

100% tevredenheids
garantie

Storing? Binnen 4 uur opgelost!

Ook op zaterdag bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur

Één aanspreekpunt voor al jouw IT & Telecom diensten