[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijke Netwerkoplossingen

Altijd een stabiele netwerk- en internetomgeving

Home 9 Network Solutions

Zakelijke Netwerkoplossingen

Jouw onderneming 24/7 online? Met de zakelijke netwerkoplossingen van Herito ben je verzekerd van een stabiele internetverbinding op kantoor, jouw thuiswerkplek én onderweg. Of je nu één of honderd werkplekken hebt; wij bieden altijd de juiste oplossing. En dankzij onze backup service blijft jouw onderneming zelfs tijdens een landelijke storing online.

Daarnaast nemen we al het werk voor jou uit handen. Van de aanleg tot de implementatie en het onderhoud. Heb je een vraag over onze zakelijke netwerkoplossingen? Je krijgt bij ons direct de juiste persoon aan de lijn. Geen lange wachtrijen of ingewikkelde procedures: binnen 4 uur is jouw vraag beantwoord!

Internet voor bedrijven in Limburg

Met onze zakelijke netwerkoplossingen zorgen wij voor stabiel internet voor grote en kleine bedrijven in Limburg. Hierbij leggen we zowel bovengrondse als ondergrondse netwerken aan. Welke optie je het beste kunt kiezen, hangt af van de grootte van jouw onderneming en bedrijfspand.

Bovengrondse netwerken worden ook wel UTP-netwerken genoemd, waarbij de bekabeling in het bedrijfspand aangebracht wordt. Geen zorgen. De bekabeling kan meestal netjes weggewerkt worden in plafonds of muren. Deze netwerk en internet oplossing is vooral geschikt voor bedrijven in het MKB met een klein bedrijfspand.

Hebben we het over onze ondergrondse netwerken? Dan bedoelen we hier interne netwerken en internet via glasvezel mee. Glasvezelnetwerken zijn razendsnel en kunnen moeiteloos kilometers overbruggen zonder verlies van kwaliteit. De ideale netwerk of internet oplossing voor bedrijven met een groot kantoorpand.

Zakelijk internet voor het MKB

Wel kennis van zaken, maar niet van zakelijk internet voor het MKB? Geen probleem. Wij verzorgen de complete aanleg van de zakelijke netwerkoplossing die het beste bij jouw onderneming past. Inclusief alles wat daarbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een patchkast die jouw netwerkapparatuur beschermt tegen vuil en stof van buitenaf.

Extra beveiliging nodig? Dan behoort ook de installatie van een firewall tot de opties. Het beschermen van gevoelige data is namelijk van groot belang; voor jou en je klant. Bij Herito regelen we daarom alles van A tot Z voor jou. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Onze Network Solutions staan dan ook synoniem aan zorgeloos zakelijk internet voor het MKB!