[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijk mobiel internet

Altijd en overal bereikbaar op de meest onbereikbare plaatsen

Home 9 Network Solutions 9 Zakelijk mobiel internet

Zakelijk mobiel internet

Is een vaste internetverbinding uitgesloten of ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing? Zakelijk mobiel internet van Herito is dé uitkomst wanneer niets anders werkt! Want met onze data only simkaart is jouw onderneming vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Wij maken namelijk alleen gebruik van hoogwaardige en supersnelle netwerken van topproviders. Betrouwbaar en snel!

Daarnaast is ons zakelijk mobiel internet volledig aan te passen op jouw specifieke wensen; ook als je behoefte hebt aan onbeperkt internet. Zo houd je grip op de bereikbaarheid van jouw onderneming én de kosten! Gaat er toch iets mis? Wij zorgen binnen 4 uur voor een oplossing.

Data only simkaart van Herito

Met een zakelijke data only simkaart kun je vanaf iedere locatie en ieder apparaat – laptop, tablet of smartphone – werken. Verstuur e-mails, download bestanden of neem deel aan online meetings. Waar je ook bent, jouw mobiele internetverbinding staat altijd aan dankzij de betrouwbare netwerken van KPN en T-Mobile!

Daarnaast profiteer je van onze flexibele all-in formule. Na een eerste kennismakingsgesprek kijken we welke data only simkaart het beste past bij jouw onderneming. Vervolgens gaan we alles van A tot Z voor jou regelen, inclusief de router! Zo zorgen wij dat je vanaf het eerste moment ready-to-go bent. Vragen? Om lange wachttijden te voorkomen, heb je bij ons altijd één aanspreekpunt. Ook in het weekend. Wij zijn namelijk zelfs op zaterdag tot 20.00 uur bereikbaar.

Mobiel 4G zakelijk internet

Kies je voor zakelijk mobiel internet van Herito, dan ben je verzekerd van een snelle internetverbinding én flexibiliteit. Onze sim met alleen data is namelijk verkrijgbaar in verschillende bundels; van 1GB tot 20GB. Liever onbeperkt internet? Ook dat kan. Momenteel zijn onze data only simkaarten voorzien van 4G zakelijk internet. Maar dat gaat snel veranderen! Want ook het 5G data abonnement zal binnenkort beschikbaar zijn. Zo kun je voortaan met meer mensen tegelijk nóg sneller bestanden up- en downloaden!