[maxmegamenu location=primary-menu]

Managed Services

Al jouw zakelijke Telecom en IT-oplossingen onder één dak

Home 9 Managed Services

Managed Services

Jouw ICT-beheer uitbesteden aan Herito? Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming altijd goed bereikbaar is en dat processen optimaal ingericht zijn. Zodat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken. Ook als het aankomt op werkplekbeheer en webdevelopment. De zoektocht naar de juiste oplossing die past bij de grootte en de behoefte van jouw bedrijf staat hierin centraal. Want iedere onderneming is uniek.

Onze Managed Services kenmerken zich dan ook door Telecom en IT-oplossingen op maat. Waarbij wij alles van A tot Z voor jou regelen, totdat je 100% tevreden bent. Ook nádat we de deur achter ons dicht trekken. Is er een storing? Dan zijn wij binnen 4 uur ter plaatse met een oplossing!

Dé ICT service voor ondernemend Limburg

Wel een succesvolle onderneming, maar geen kennis van Telecom en IT? Dankzij onze uitgebreide ICT-service voor het MKB in Limburg, hoef jij geen kennis in huis te hebben. Wij nemen namelijk alles voor je uit handen. Wij adviseren, leveren, implementeren én onderhouden alle Telecom en IT-oplossingen die onderdeel zijn van onze Managed Services. Zodat jij je 100% kunt focussen op jouw zakelijke kracht. Maar wel profiteert van een optimale werkomgeving die altijd ‘aan’ staat!

ICT-beheer uitbesteden

Is jouw onderneming gevestigd in Limburg en wil je jouw ICT-beheer uitbesteden? Herito is gevestigd in Hoensbroek en al ruim 6 jaar dé expert op het gebied van Telecom en IT-oplossingen. Hierdoor geniet je van premium oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoefte. Daarnaast profiteer je van onze snelle en persoonlijke service. Bij een storing staan wij namelijk altijd binnen 4 uur voor de deur!

Wat houdt het uitbesteden van ICT-beheer precies in? ICT staat voor een combinatie van informatietechnologie en communicatietechnologie. Een essentieel, maar complex onderdeel van jouw onderneming. Kies je voor de Managed Services van Herito, dan beheren wij al jouw Telecom en IT-oplossingen zodat je zelf geen kennis in huis hoeft te halen. Het grote voordeel? Geen lange wachttijden of moeilijk gedoe: bij Herito heb je één aanspreekpunt en word je direct geholpen!