[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijke Telefonie

Altijd en overal bereikbaar

Home 9 Managed Services 9 Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Altijd en overal bereikbaar zijn, ongeacht jouw locatie of die van je medewerkers? Met zakelijke telefonie van Herito kun je jouw stem luid en duidelijk laten horen! Vanaf een vast of een mobiel nummer. Zo bieden wij verschillende online oplossingen zoals Voip telefonie of Teams zakelijk. Hiermee ben je letterlijk altijd en overal bereikbaar. Op de momenten dat jij dat uiteraard wilt!

Onze service richt zich daarom op het adviseren en installeren van de juiste oplossing voor jouw onderneming. Met onze zakelijke telefonie gaan we altijd voor een 100% match. Wij begrijpen dat de bereikbaarheid van je onderneming een essentieel onderdeel is van jouw succes. Last van een storing? Binnen 4 uur staan we bij je op de stoep met een oplossing.

Zakelijke Voip telefonie

Met Voip telefonie is jouw onderneming bereikbaar via een groot aantal Nederlandse én buitenlandse nummers. Je hebt hiervoor geen fysieke telefooncentrale nodig, die zit inbegrepen. Onze Voip oplossing loopt namelijk via de reguliere internetverbinding. Hierdoor kun je onbeperkt bellen voor één vaste prijs per toestel, snel opschalen en ben je flexibel wanneer jouw onderneming snel groeit. Daarnaast biedt Voip telefonie ook extra callcenter functies zoals gespreksopname en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Wereldwijd bereikbaar met Teams zakelijk

Met Teams zakelijk, ben je wereldwijd bereikbaar. De ideale Cloud oplossing voor internationale bedrijven, thuiswerkers en outbound specialisten zonder vaste standplek. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een telefoon, laptop of desktop met de Teams applicatie. Videobellen, chatten of documenten delen: het kan allemaal met deze allround communicatietool!

De voordelen van Teams zakelijk:

  • Efficiënt en eenvoudig in gebruik
  • Integratie met je bestaande zakelijke nummer mogelijk
  • Altijd bereikbaar; thuis, op kantoor of onderweg
  • Kostenbesparend

Stabiele communicatiesystemen via SIP Trunk voor optimale bereikbaarheid

Staat de bereikbaarheid van jouw onderneming met stipt op nummer 1 en heb je meer dan 50 medewerkers in dienst met een eigen toestel? Dan is onze SIP Trunk oplossing met vaste telefooncentrale een goede én economische optie. Met dit stabiele communicatiesysteem zorgen we namelijk dat jij optimaal bereikbaar bent én betaal je niet per toestel, maar per lijn.

Daarnaast krijg je toegang tot een groot scala aan (binnenlandse en buitenlandse) servicenummers en bel je gratis tussen verschillende vestigingen en locaties. Is jouw zakelijke telefonie onderdeel van een callcenter? Maak gebruik van de vele extra callcenter functies zoals gespreksopname. En krijg meer inzicht dankzij de uitgebreide rapportagemogelijkheden. Efficiënt en kostenbesparend! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Samen kijken we naar de juiste oplossing, passend bij jouw specifieke behoefte.