[maxmegamenu location=primary-menu]

Web Development

Voor een professionele website die goed functioneert én converteert

Home 9 Managed Services 9 Web development

Web development

Een professionele website laten maken om jouw online business uit te breiden of je omzet te vergroten? Kies je voor web development van Herito, dan helpen wij je bij alle aspecten van jouw online visitekaartje: de domeinnaamregistratie, de hosting én de websiteontwikkeling zelf. De mogelijkheden? Die zijn onbeperkt. Want iedere shop is maatwerk en wordt toegespitst op jouw business en specifieke wensen.

Zelf minimale kennis van web development? Geen probleem. Ook na de ontwikkeling van jouw website zorgen wij dat deze optimaal blijft functioneren: snel en altijd up-to-date. Zo hoef je géén externe kennis in huis te halen. Maar je profiteert wél van een professionele website die altijd online is en converteert!

Een professionele website laten maken: hoe werkt dat?

Bij Herito bieden we een totaalformule aan waarbij je van A tot Z, een professionele website kunt laten maken. Na een eerste kennismaking, gaan we aan de slag met de websiteontwikkeling. Hoe het hele proces er precies uitziet hangt af van verschillende factoren. Maar de start is altijd nagenoeg gelijk. Aan de hand van jouw input en doelstellingen, stellen we namelijk eerst een projectplan op. Zodat je verzekerd bent van een topresultaat dat aan de verwachtingen voldoet.

Heb je al een bestaande website of een domeinnaam inclusief hosting aangeschaft? Dan gaan we na jouw goedkeuring direct aan de slag met het ontwerp en de inrichting van jouw shop: volgens een standaard template óf helemaal aangepast aan jouw wensen! Dit doen we uiteraard gefaseerd en met de nodige feedback ronden. Een professionele website laten maken, gebeurt namelijk niet in één dag. Kwaliteit kost tijd en dat mag je aan het einde van de rit ook van ons verwachten!

Vervolgens moet de website die je hebt laten maken, gevuld worden met content: teksten en afbeeldingen. Deze kun je zelf bij ons aanleveren of uitbesteden aan een van onze professionals. Zij zorgen ervoor dat jouw teksten passen bij de tone-of-voice van jouw bedrijf en SEO-geoptimaliseerd zijn. Zodat jouw nieuwe website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Zo vergroot je jouw bereik namelijk vanaf dag één!

Een nieuwe website laten maken vanaf nul

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan kunnen we jou ook helpen bij de aanschaf van een domeinnaam en een hostingpakket. De domeinnaam is het adres, ook wel de URL genoemd, van jouw website. Met het hostingpakket reserveer je ruimte op een server om jouw website – en alle bestanden die hierbij horen – op te slaan. Twee essentiële onderdelen voordat we kunnen starten met de overige stappen van de websiteontwikkeling!

  1. Projectplan aan de hand van input en doelstellingen
  2. Gefaseerd ontwerpen en inrichten van de website
  3. Vullen van de website met content
  4. Oplevering van de nieuwe website
  5. Websitebeheer om storingen te voorkomen

Geen technische kennis? Wij kunnen ook na het ontwikkelen van de website het beheer voor jou uit handen nemen. Neem je onze web development totaalformule af, dan onderhouden wij voor een vast bedrag per maand jouw website. Zo hoef je geen kennis in huis te nemen, maar profiteer je wel van een snelle website die altijd live is. Is er een storing? Wij lossen het binnen 4 uur voor jou op. Op afstand of bij jou op locatie, zonder meerprijs!