[maxmegamenu location=primary-menu]

Managed IT Solutions

Jouw systemen altijd up & running

Home 9 Managed Services 9 Managed IT Services

Managed IT Solutions

Geen technische kennis, maar wil je wel dag in dag uit zorgeloos aan de slag kunnen? Met onze Managed IT Solutions adviseren, controleren, onderhouden en updaten we jouw zakelijke IT-omgeving. Hierin gaan we op zoek naar een oplossing die het beste bij de infrastructuur van jouw onderneming past. Zodat jouw onderneming altijd up & running is!

Onze Managed IT Solutions zijn daarom altijd maatwerk. Maar wat staat als een huis, is de basis van onze IT-ondersteuning: stabiele systemen en applicaties via een veilig en betrouwbaar netwerk. Tel daar onze supersnelle service binnen 4 uur bij op en je bent verzekerd van een smooth operation!

Dagelijkse ondersteuning met werkplekbeheer

Extra ondersteuning nodig bij het inrichten en beheren van nieuwe werkplekken in Limburg? Met werkplekbeheer houden we onder andere jouw software, office 365 en SharePoint omgeving up-to-date. Daarnaast ben je als ondernemer in Limburg verzekerd van IT-ondersteuning van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Is er een storing of moet er een nieuwe werkplek ingericht worden? Herito lost het binnen 4 uur op!

Enthousiast geworden over de mogelijkheid om werkplekbeheer bij ons af te nemen? Bij Herito betaal je een vast bedrag per maand, per werkplek. Zodat je weet waar je aan toe bent en je kunt focussen op belangrijkere zaken!

IT-beheer voor een stabiele werkomgeving

Met ons IT-beheer ondersteunen we ondernemers uit Limburg bij het installeren en onderhouden van applicaties en hardware. Denk aan printers of andere apparatuur die essentieel zijn voor jouw specifieke branche. Maar ook als je dagelijkse IT-ondersteuning nodig hebt met jouw zakelijke Microsoft Office pakket, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel je ons? Dan krijg je direct onze IT-experts aan de lijn die jou graag verder helpen. Ook in het weekend en in de avonduren. Want wij begrijpen dat jouw zaken continu doorlopen.

De voordelen van onze IT-ondersteuning in Limburg:

  • Scherp uurtarief zonder extra (verborgen) kosten
  • Geen kennis vereist, wij regelen alles van A tot Z
  • Storing? Binnen 4 uur opgelost!
  • Ruime openingstijden: óók op zaterdag bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur