[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijk Wifi

Een professioneel netwerk voor een stabiele, draadloze verbinding

Home 9 Managed Services 9 Zakelijke WIFI

Zakelijk wifi

Zakelijk wifi-netwerk aanleggen voor jouw onderneming? Met zakelijk wifivan Herito ben je verzekerd van een betrouwbare wifi-verbinding: op de begane grond, de bovenste verdieping én in het magazijn. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk. Want wij begrijpen dat een stabiel wifi-netwerk, essentieel is voor het succes van jouw onderneming.

Speciale wensen? Wij zijn van alle markten thuis: kantoorpanden, warehouses, hotels, restaurants en publieke ruimtes. Dankzij onze zakelijke wifi-oplossingen op maat worden zelfs de meest onbereikbare plekken, bereikbaar! Toch last van een storing? Binnen 4 uur zijn we ter plaatse; óók in de avonduren en op zaterdag. Zodat jij altijd bereikbaar bent en je kunt focussen op jouw core business.

Wifi-beheer

Jouw wifi-beheer uit handen geven zodat je altijd en overal bereikbaar blijft? Herito helpt je graag bij de aanschaf van professionele apparatuur, de aanleg van de verbinding én de juiste configuratie instellingen. Hierbij is vooral de oppervlakte van jouw bedrijfspand en het aantal verdieping van belang. Pas nadat we dit in kaart hebben gebracht kunnen we ervoor zorgen dat jouw zakelijk wifi optimaal functioneert.

Zit je in over de veiligheid van jouw draadloze verbinding? No worries. Ook de beveiliging van jouw wifi-verbinding is een belangrijk onderdeel van ons wifi-beheer. Heb je bijvoorbeeld veel te maken met gevoelige (financiële) data? Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens én die van jouw klanten altijd veilig zijn.

Zakelijk wifi-netwerk aanleggen

Geen ICT-kennis in huis? Maar is een stabiele zakelijke wifi-verbinding essentieel voor het functioneren van jouw onderneming? Wij nemen al het werk voor je uit handen en weten precies hoe we jouw zakelijk wifi-netwerk moeten aanleggen. Zodat je er jaar in, jaar uit, geen omkijken naar hebt.

Hoe dit proces precies in zijn werk gaat?

  • Vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek
  • We komen bij je langs om de situatie in kaart te brengen
  • Heb je specifieke extra wensen? Laat het ons weten!
  • Je ontvangt binnen 5 dagen een offerte
  • Goedgekeurd? Dan gaan we direct jouw zakelijk wifi-netwerk aanleggen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!