[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijke glasvezel

Stabiel en razendsnel internet: up- en download data met de snelheid
van het licht

Home 9 Network Solutions 9 Zakelijk Glasvezel

Zakelijke glasvezel

Upload en download jij constant grote batches aan data of is jouw internetverbinding cruciaal binnen jouw bedrijfsprocessen? Dan is zakelijke glasvezel van Herito de nummer één keuze voor betrouwbaar internet; stabiel en razendsnel. Het internet van de toekomst! Daarnaast profiteer je bij Herito van lage maandelijkse kosten en topservice.

Afhankelijk van jouw behoefte adviseren wij jou welk type glasvezel het beste past bij jouw onderneming. Ook daarna zorgen we dat alles op rolletjes loopt. Wij bemiddelen namelijk tijdens de aanleg en verzorgen de volledige implementatie. Support nodig? Wij zijn zelfs op zaterdag tot 20.00 uur bereikbaar!

Glasvezel internet zakelijk

Glasvezel internet voor de zakelijke markt is beschikbaar in verschillende vormen. Bij Herito kun je kiezen voor basic (FTTH en FTTB) en premium glasvezel (FTTO). Met basic FTTH glasvezel wordt je aangesloten op één adres of werkplek. Met basic FTTB glasvezel, ook wel bekend als ‘fiber to the building’, kun je een heel pand met verschillende werkplekken voorzien van supersnel zakelijk glasvezel internet. Deze vormen van glasvezel zijn ideaal voor ZZP’ers en het MKB. Er is slechts één voorwaarde voor basic glasvezel: er moet al een glasvezel aansluiting aangelegd zijn in de straat. Hierdoor geniet je voor een minimale prijs van maximale capaciteit!

Premium FTTO glasvezel staat voor ‘fiber-to-the-office’, waarbij de glasvezel exclusief wordt aangelegd voor jouw bedrijf. In tegenstelling tot basic glasvezel deel je jouw glasvezel niet met de straat of een ander adres. Niemand anders kan gebruik maken van jouw zakelijke glasvezel aansluiting. Op die manier profiteer je maximaal en exclusief van de snelheid van glasvezel. Daarnaast hoef je je met ons premium glasvezel internet voor de zakelijke markt nergens zorgen over te maken. De betrouwbaarheid van 99,9%, beperkt storingen tot een absoluut minimum van enkele uren per jaar. Mocht er toch een storing zijn? Dan profiteer je van 24/7 ondersteuning!

Voordelen van glasvezel

Zakelijk glasvezel wordt ook wel het internet van de toekomst genoemd. Waarom? Glasvezel verzendt data op ingenieuze wijze via glasvezels en een knipperende laser met de snelheid van het licht. Hierdoor kent glasvezel eigenlijk alleen maar voordelen.
5 voordelen van glasvezel:

  • Stabiele verbinding, ongeacht het aantal gebruikers
  • Maximale internetsnelheid
  • Download- en uploadsnelheid zijn gelijk
  • Hogere beeldkwaliteit tijdens tv-kijken en gamen
  • Veelzijdig: pakketten vanaf 50mbit tot en met 1GBPS