[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijk TV & Audio

De manier om een inspirerende omgeving te creëren voor
bezoekers én medewerkers

Home 9 Smart Building Solutions 9 Zakelijke TV & Audio

Smart entertainment voor het MKB

Jouw bezoekers informeren en inspireren met beeld en geluid? Dat kan met de zakelijke smart entertainment oplossingen voor het MKB van Herito. Geschikt voor kantoorpanden, magazijnen, showrooms en winkels. Kies voor motiverende muziek op de werkvloer. Of deel inspirerende content met een tv op de zaak. Zo stimuleer je de productiviteit én de omzet!

De oplossingen van Herito zijn op maat gemaakt zodat ze 100% compatible zijn met jouw wensen. Daarnaast zorgen wij voor de montage en installatie van jouw smart entertainment systeem. Zodat je er geen werk aan hebt en vanaf het eerste moment geniet van de voordelen!

Zakelijk audiosysteem

Jouw medewerkers motiveren tijdens het werk en klanten vermaken tijdens hun bezoek aan jouw kantoorpand of winkel? Met een zakelijk audiosysteem zorg je voor een prettige werksfeer en een stimulerende omgeving voor klanten. Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jou; van de apparatuur tot de installatie en de eventuele software.

Hoe de muziek op de werkvloer precies geïntegreerd wordt is afhankelijk van de ruimte én jouw wensen. Hebben we dit inzichtelijk? Dan gaan we op zoek naar het juiste audiosysteem en ontvang je een voorstel. Wil je bijvoorbeeld zichtbare speakers of heb je ze liever geïntegreerd in het plafond? Draadloze verbinding via wifi of bluetooth of toch liever kabel? Jij bepaalt. Ook kunnen we een omroepinstallatie integreren en regel je het volume centraal. Zo voorkom je irritaties en discussies over de muziek op de werkvloer.

TV op de zaak: de voordelen

Met een tv op de zaak verspreid je eenvoudig zelfgemaakte content om medewerkers en bezoekers te inspireren. Daarnaast blijf je op de hoogte van wat er speelt in de wereld en kijk je eenvoudig zakelijk TV in het hele pand. Ook bij wisselende ruimtes zoals vergaderzalen.

De voordelen van Smart entertainment van Herito:

  • Werkt motiverend en omzetverhogend
  • Kan bijdragen aan de branding van jouw onderneming
  • Blijf op de hoogte van het nieuws met interactieve TV-functies
  • Razendsnel en haarscherp beeld: online stream via internetverbinding
  • Zakelijk TV kijken in het hele pand via Plug & Play
  • Centrale volumeregeling van audiosysteem
  • Maatwerk; de optimale oplossing verzorgd door Herito