[maxmegamenu location=primary-menu]

Toegangscontrolesystemen

Registreer en bepaal zelf wie toegang krijgt tot jouw bedrijfspand

Home 9 Smart Building Solutions 9 Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen

Met het toegangscontrolesysteem van Herito reguleer je eenvoudig de toegang van medewerkers en bezoekers tot jouw bedrijfspand. Zo weet je precies wie op welk moment, waar aanwezig is! Maak je gebruik van een toegangscontrole badge, tokens of een vingerafdrukscan? Dan kun je eenvoudig de toegang geheel of gedeeltelijk ontzeggen voor bepaalde delen van jouw pand. Op die manier minimaliseer je de kans dat jouw producten of materieel in verkeerde handen terechtkomen!

Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jou; van de toegangscontrole kaartlezer en de vingerafdrukscanner tot de software en het toegangsbeheer. Ook wanneer ingewikkelde
authenticatiemethodes met bijvoorbeeld gezichtsherkenning of tijdrestricties van belang zijn. Jij bepaalt! Al onze toegangscontrolesystemen worden namelijk op maat samengesteld en ingericht.

Toegangsbeveiliging voor ondernemers in Limburg

Bij Herito bieden we verschillende mogelijkheden aan om de toegangsbeveiliging van jouw bedrijfspand in Limburg te optimaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig registratiesysteem met tokens, pasjes of vingerafdruk. Naast een bepaalde mate van veiligheid zorgt dit ook voor minder HR-rompslomp bij de urenregistratie. Je ziet namelijk precies wie op welk tijdstip binnenkwam en het pand weer verliet.

Wil je de toegang tot jouw pand beperken of zelfs weigeren? Dan raden wij een geavanceerd toegangscontrolesysteem met gecombineerde authenticatiemethodes aan. Kies je bijvoorbeeld voor een toegangscontrole deur met gezichtsherkenning en een wachtwoord of QR-code? Dan kun je eenvoudig de toegang tot bepaalde ruimtes reguleren en ongenode gasten buiten de deur houden!

Toegangsbeveiliging systemen van Herito; de voordelen

Met de toegangsbeveiliging systemen van Herito bescherm je jouw bedrijfspand én eventueel opgeslagen goederen. Hiervoor maken we gebruik van een modulair systeem dat eenvoudig op te schalen en uit te breiden is. Daarnaast is de integratie van verschillende softwarepakketten mogelijk via de HikCentral API. Een vraag of storing? Je kunt bij ons aankloppen voor advies, de installatie van de toegangscontrolesystemen en het onderhoud.

De voordelen van onze toegangsbeveiliging systemen:

  • Deskundig advies op maat
  • Geen kennis vereist: wij zorgen voor de hardware, de software en de integratie
  • Hoge mate van betrouwbaarheid dankzij hoogwaardige Hikvision producten
  • Mogelijkheid om software zelf te koppelen via de HikCentral API
  • Schaalbaar en flexibel
  • Eenvoudig beheer