[maxmegamenu location=primary-menu]

Camerabeveiliging

Dag en nacht een oogje in het zeil houden vanuit iedere locatie ter wereld

Home 9 Smart Building Solutions 9 Camera beveiliging

IP camera beveiliging

Jouw kantoorpand 24/7 beveiligen met hightech camera’s? Dankzij de IP camera beveiliging van Herito kun je voortaan dag én nacht een oogje in het zeil houden. Stream de beelden op ieder gewenst moment via de app; in real-time of kijk tot 30 dagen terug. Veilig en betrouwbaar. Met dit smart beveiligingssysteem worden de beelden namelijk lokaal opgeslagen in de camera.

Daarnaast verzorgen wij de complete IP camera installatie voor een optimale integratie, toegespitst op de behoefte van jouw onderneming. Geen standaardoplossing, maar maatwerk. Ook als je op zoek bent naar een geavanceerde oplossing met gezichts- of nummerplaatherkenning!

Camera beveiliging inclusief installatie

Geen kennis in huis, maar wel op zoek naar een betrouwbaar beveiligingssysteem? Wij verzorgen alles van A tot Z voor jou; de hardware van jouw camera beveiliging inclusief de installatie. Hiervoor maken we gebruik van het smart beveiligingssysteem van Hikvision. Dé marktleider op het gebied van IP camera beveiliging. Zo ben je verzekerd van top beeldkwaliteit met een hoge resolutie.

Welke IP camera de perfecte match is, hangt af van jouw wensen. Na een eerste kennismaking stellen we een voorstel op maat voor jou op dat 100% overeenkomt met jouw wensen én budget. Tevreden en vertrouw je vervolgens ook de IP camera installatie toe aan ons? Dan profiteer je van één jaar extra garantie boven op de fabrieksgarantie van twee jaar!

IP camera systeem; de voordelen

Bij een IP camera systeem wordt er gebruik gemaakt van netwerkcamera’s, waarbij je de beveiligingsbeelden eenvoudig via een wifi- of netwerkverbinding kunt streamen. Hierdoor zijn jouw beelden altijd en overal in te zien via de Hikvision app. Daarnaast kun je de IP camera beelden ook downloaden en opslaan in de
video cloud. Zo voorkom je dat beelden overschreven worden en heb je ook na 30 dagen nog inzicht in de beelden.

De voordelen van een IP camera systeem met lokale opslag van Herito:

  • Voordelig: eenmalige investering van geheugenkaart voor lokale opslag
  • Gebruiksvriendelijk: IP camera beelden downloaden en opslaan via de app
  • Beelden zijn tot 30 dagen terug te kijken
  • Betere beeldkwaliteit en hogere resolutie dan analoge camera’s
  • Geavanceerde ‘intelligente’ functies beschikbaar
  • Veilige verbinding via datakabel
  • Één jaar extra garantie (totaal 3 jaar!)