[maxmegamenu location=primary-menu]

Video Cloud

Altijd en overal toegang tot jouw bewakingsbeelden via een veilige verbinding

Home 9 Managed Cloud 9 Video Cloud

Video Cloud

Met de video Cloud van Herito sla je bewakingsbeelden veilig op én profiteer je van analytische AI-tools. Zo breng je eenvoudig bezoekersaantallen in kaart en verminder je de kans op inbraak en diefstal. Want dankzij de uitgebreide softwaremogelijkheden maak je van iedere standaard camera – IP of analoog – een intelligente camera!

Daarnaast heb je via de Eagle Eye Cloud recording app eenvoudig toegang tot de opnamegeschiedenis en realtime video. Zo heb je altijd inzicht in de veiligheid van jouw bedrijfspand. Ook als je meerdere locaties wilt koppelen in de video Cloud. De integratie? Die verzorgt Herito van A tot Z; met jouw bestaande bewakingscamera’s of een uitgebreid nieuw systeem!

Veilige Cloud opslag voor ondernemers in Zuid-Limburg

Herito is dé partner voor veilige Cloud opslag voor ondernemers in Zuid-Limburg. Waarom? Waar het normaal gebruikelijk is om voor video Cloud storage gebruik te maken van open poorten, is dat bij Herito niet het geval! Hierdoor is ons systeem minder kwetsbaar voor cyberdreigingen en profiteer je van extra veilige Cloud opslag. Zodat jouw hardware niet overbelast raakt, maar jij als énige wel altijd toegang hebt tot jouw bewakingsbeelden.

Daarnaast is de Eagle Eye video Cloud ontworpen om een onbeperkt aantal locaties en gebruikers aan te kunnen sluiten. Hierdoor is het ook kostentechnisch een slimme keuze. Ga je met ons in zee? Dan verzorgen wij de hele integratie als extra service, kosteloos erbij!

Wat is Cloud recording?

Met Cloud recording of Cloud VMS, refereren wij aan de opslag van video’s en bewakingsbeelden in de Cloud. Hierdoor kun je zowel de veiligheid monitoren als de interne processen van jouw onderneming in kaart brengen én optimaliseren. Zonder extra hardware aan te schaffen. De slimme AI-software van het Eagle Eye platform kan namelijk geïntegreerd worden met vrijwel iedere camera!

De voordelen van Cloud Video Management via Herito:

  • Uitgebreide analytische mogelijkheden
  • Vermindert de kans op inbraak en diefstal
  • Camera afgedekt? Je ontvangt direct een melding
  • Toegang tot realtime beelden en de opnamegeschiedenis
  • 24/7 toegang via de app
  • Geen kennis vereist; Herito regelt alles