[maxmegamenu location=primary-menu]

Private Cloud

Jouw eigen server voor maximale beveiliging en flexibiliteit

Home 9 Managed Cloud 9 Private Cloud

Private Cloud

Jouw online prestaties verbeteren én data opslaan met de hoogste mate van beveiliging? Met de Private Cloud Service van Herito profiteer je van maximale veiligheid en een optimale infrastructuur. Geen standaardoplossing, maar maatwerk. Waarbij jíj de lakens uitdeelt en wíj zorgen voor het netwerk, de servers en een vlekkeloze implementatie van jouw softwarepakketten!

Jouw zakelijke Private Cloud, onze servers. Daarom nemen wij ook het onderhoud en het beheer voor onze rekening. Bespaart jou weer extra opstartkosten en je hebt één aanspreekpunt voor al jouw vragen. Storing? We zijn binnen 4 uur ter plaatse met een oplossing.

Jouw server uitbesteden in Limburg

Jouw private cloud server uitbesteden aan Herito in Limburg? Dan huur je niet een gedeelte van een server, maar heb je jouw eigen server tot je beschikking. De ideale oplossing voor bedrijven die moeten voldoen aan hoge compliance eisen. Jouw private cloud server is namelijk gevestigd in ons datacenter in Limburg. Alle data die hier is opgeslagen valt daarom onder Nederlandse wetgeving.

Omdat je bij een private cloud server de infrastructuur niet deelt, kun je ook eenvoudig de veiligheidsmaatregelen implementeren die nodig zijn voor jouw specifieke branche. Daarnaast profiteer je van topprestaties en hoef je minder snel op- en af te schalen. De volledige capaciteit van de Private Cloud is namelijk alléén beschikbaar voor jouw onderneming.

3 voordelen van jouw server uitbesteden in Limburg:

  • Nederlandse wetgeving
  • Exclusief gebruik van de server (je deelt de infrastructuur niet)
  • Uitgebreide veiligheidsmaatregelen passend bij jouw onderneming

Private cloud opslag (zakelijk) bij Herito

Bij Herito hoef je zelf geen server aan te schaffen, maar kun je jouw zakelijke private cloud server huren. Door jouw server uit te besteden bespaar je op de hardware kosten en heb je ook later geen omkijken naar het onderhoud en het beheer. Daarnaast kun je altijd terecht bij onze Nederlandstalige experts. Heb je een vraag over jouw private cloud opslag of wil je gebruik maken van andere zakelijke diensten binnen Herito? Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt voor al jouw Cloud, IT en Telecom vragen. Zo word je snel en efficiënt geholpen!

Wij garanderen:

  • Maximale veiligheid; private cloud opslag via datacenter in Nederland
  • Geen kennis vereist; wij onderhouden en beheren de servers
  • Volledige integratie van (bestaande) softwarepakketten
  • Topservice; één aanspreekpunt voor al jouw vragen, ook op zaterdag
  • Vast bedrag per maand; zonder opstartkosten

Liever zelf een server aanschaffen voor jouw private cloud opslag? Maar deze wel opslaan in ons datacenter en het onderhoud en beheer van de server uitbesteden? Geen probleem. Ook dan ben je verzekerd van topservice. We zijn binnen 4 uur ter plaatse met een oplossing, zoals je van ons gewend bent!