[maxmegamenu location=primary-menu]

Cloud Hosting

Beveiligde toegang tot jouw bedrijfsdata; flexibel en kosteneffectief!

Home 9 Managed Cloud 9 Cloud Hosting

Cloud hosting

Jouw bedrijfsdata en applicaties van je lokale omgeving naar de cloud overhevelen? Met Cloud Hosting van Herito is jouw onderneming altijd operationeel én heb je toegang tot al jouw bestanden via een beveiligde verbinding. Dé oplossing voor ondernemers in het MKB zonder eigen IT-infrastructuur. Nul kennis vereist. Met onze cloud hosting service zorgen wij namelijk ook voor het onderhoud en het beheer!

Daarnaast betaal je voor onze Managed Cloud Hosting alleen voor wat je daadwerkelijk verbruikt; kosteneffectief en flexibel. Want heb je onverwachts meer capaciteit nodig in de cloud hosting server? Of is er een storing? Dan lossen wij dat binnen 4 uur voor jou op: óók op zaterdag!

De voordelen van onze Cloud hosting service

Ondernemers in het MKB kiezen steeds vaker voor onze Cloud Hosting Service. Waarom? Je huurt slechts een gedeelte van een server en kunt eenvoudig opschalen wanneer dat nodig is. Door cloud onderhoud bij Herito in Limburg af te nemen betaal je nooit te veel voor extra capaciteit en bespaar je op de aanschafkosten van een server. Maar je profiteert wel van een veilige verbinding en hebt altijd toegang tot jouw bedrijfsdata. Liever investeren in een eigen server en profiteren van extra zekerheid? Ook dan kan Herito de Cloud onderhoud voor jouw onderneming in Limburg verzorgen.

Onze Cloud hosting service:

 

  • Flexibel: eenvoudig opschalen
  • Kosten-efficiënt: je betaalt alleen voor wat je verbruikt
  • Veilig: altijd en overal toegang vanaf een beveiligde verbinding
  • Dummy-proof: geen kennis vereist, wij zorgen voor het onderhoud en het beheer
  • Top Cloud hosting service: óók op zaterdag tot 20.00 uur bereikbaar
  • Mogelijkheid tot inbrengen van eigen apparatuur

Cloud onderhoud voor het MKB in Limburg

Een Cloud Hosting Server is de perfecte oplossing wanneer jouw onderneming te maken heeft met seizoensgebonden producten of diensten. Heb je een website? Dan is dit terug te zien aan bepaalde piekmomenten waarbij je te maken hebt met extra verkeer en bezoekers. Door gebruik te maken van een ons zakelijke Cloud onderhoud in Limburg kun je op ieder gewenst moment de capaciteit opschroeven. Ook als blijkt dat je toch meer dataopslag nodig hebt om bepaalde applicaties beter te laten functioneren.

Heb je als ondernemer of ZZP’er geen IT-kennis in huis? Ook dan is onze Cloud Hosting Service een snelle én veilige oplossing. Het Cloud onderhoud en het beheer wordt namelijk volledig door ons uitgevoerd. Jij hebt er geen omkijken naar. En bij storingen, zijn wij binnen 4 uur ter plaatse met een oplossing!