[maxmegamenu location=primary-menu]

Europarcs

 

 

Home 9 Reviews 9 Europarcs

Europarcs

(cijfer: 9)

Naam: Cindy Bindels
Functie: Parkmanager, rental team medewerker
Leeftijd: –

Wat is je rol binnen Europarcs en hoe ben je hier terecht gekomen? Hoelang werk je er al?

Ik ben nu 9 jaar werkzaam op Europarcs Gulperberg en heb mij binnen het bedrijf opgewerkt van winkel- en restaurantmedewerker tot receptioniste, frontofficemanager en parkmanager. Maar hier houdt het niet op, want vanaf 14 januari 2023 zal ik onderdeel worden van het rental team. Een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb!

Hoe ben je voor het eerst in contact gekomen met Herito?

Nadat mijn leidinggevende had besloten om een samenwerking te starten met Herito, was ik de contactpersoon binnen Europarcs. Eerst als frontofficemanager, maar later ook als Parkmanager. Mijn ervaring met Herito is altijd positief geweest. Het maakt niet uit wie ik spreek, er wordt altijd proactief meegedacht bij het vinden van een passende oplossing!

Wat vind je van de kwaliteit en snelheid van de diensten die je bij ons afneemt?

We zijn zeer tevreden met de diensten van Herito. Jullie hebben voor ons het glasvezel netwerk, Coax netwerk en het wifi netwerk aangelegd. Vooral de persoonlijke aanpak spreekt mij erg aan. Zo bespreken we altijd samen nieuwe ideeën, zodat we tot de beste oplossing voor ons park komen. Want dat is soms best een uitdaging met zo’n grote hoeveelheid parkbezoekers en -bewoners!

Is er wel eens iets misgegaan of heb je wel eens een klacht gehad? Zo ja, kun je een voorbeeld noemen? En hoe hebben we je toen geholpen?

Een probleem komt altijd onverwacht en onhandig uit. Het liefst word je dan natuurlijk binnen 5 minuten geholpen. Gelukkig zijn jullie goed bereikbaar en is het contact met zowel de kantoormedewerkers als de technische professionals zeer prettig. Ik waardeer het dan ook enorm dat jullie altijd je best doen om zo snel mogelijk voor ons klaar te staan. Hierdoor voel ik me nooit een ‘nummertje’.

Zou je ons aanbevelen aan een zakenrelatie?

Ik raad Herito zeker aan bij zakenrelaties. Jullie kijken echt naar de individuele situatie van de klant en leveren maatwerk oplossingen die goed passen. Daarnaast worden we altijd snel geholpen en zijn jullie goed bereikbaar. Een betrouwbare partij!