IT Services

Herito is sterk in IT en dat merkt u.
Met gedegen kennis en veel ervaring kunnen wij het verschil maken binnen uw organisatie.
Of u nu eenmalig hulp nodig heeft, of een partner zoekt die uw IT Services overneemt.

IT Services

Infrastructuur

Een goed fundament van de IT-infrastructuur is belangrijk. We willen overal ongestoord kunnen werken met systemen & applicaties via een betrouwbaar en beveiligd netwerk. Dit fundament en alle bouwstenen vormen samen de infrastructuur voor uw organisatie.

Een goed aangelegde IT infrastructuur is natuurlijk het halve werk, maar zelfs indien hardware, software en netwerk zorgvuldig zijn opgebouwd is het belangrijk dat systemen goed beheerd worden. De gebruikte oplossingen en situaties op kantoor worden steeds complexer en dit geldt ook voor het beheer.

Onze diensten en oplossingen worden up-and-running gehouden door onze afdeling IT en Cloud. Daardoor bent u in staat u te richten op uw business. Wij controleren, onderhouden en updaten uw IT-omgeving zodat alles naar behoren blijft werken en gebruikers zich kunnen richten op de dagelijkse werkzaamheden.

IT Support

Met IT support ondersteunen van u en uw medewerkers met de systemen en processen. Vaak is support gericht op het werkend maken en houden van bijvoorbeeld applicaties en hardware. Denk hierbij aan het installeren van een nieuwe printer of andere apparatuur maar ook aan ondersteuning met uw email of office programma’s.

Waarom support via Herito;
Ruime openingstijden; van 08.00 tot 20.00 staan we voor u klaar
Goede algemene kennis van ICT en de meest gebruikte programma’s en hardware
Een scherp uurtarief, zonder verborgen- of-voorrijkosten
U bent niets verplicht en u heeft alleen kosten indien u gebruik maakt van onze hulp

Werkplekbeheer – managed IT

Kleine en middelgrote bedrijven hebben vaak meer personeel, meer processen en een ICT omgeving die meer vraagt dan alleen apparatuur aansluiten en onderhouden. Herito biedt daarvoor werkplekbeheer aan. Deze dienst zijn erg geschikt voor ZZP’ers en het MKB. Voor een vast bedrag per werkplek nemen wij uw IT omgeving over. U kunt zo uw werkzaamheden zonder zorgen uitvoeren en indien er iets gebeurd lossen wij het snel voor u op.

In het kort;

Een vast maandbedrag per werkplek
Inclusief support
Inclusief beheer van uw office 365 / SharePoint omgeving
Updates en software onderhouden
Indien storingen niet op afstand verholpen kunnen worden zijn wij er binnen 4 uur (Standaard SLA)
Uw omgeving is altijd maatwerk bij ons
Eventuele extra werkzaamheden of ‘losse’ projecten altijd tegen een voordeliger uurtarief

Serverbeheer

Serverbeheer is vergelijkbaar met werkplekbeheer maar dan specifiek voor servers. Wij nemen uw server over en zorgen ervoor dat alles nagelopen wordt, geüpdatet wordt, en indien er mis gaat herstellen wij uw server. Wat wij standaard ook doen is het maken van een volledige server back-up naar ons datacenter. Feitelijk doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers zorgeloos en continue aan de slag kunnen.

Uw server is in goede handen
Controles op software updates en specifieke software
Extra voordelig in combinatie met werkplekbeheer
Inclusief back-up van uw server

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.