Mobiel

Samen met u bekijken we de wensen, aansluitingen en het bel-en-internet gedrag. Dit resulteert in een advies op maat voor uw organisatie. Uw mobiele abonnementen worden beheerd, en wij voorzien u van simkaarten en ondersteuning waar nodig. Mobiel van Herito werkt samen met KPN zakelijk en Tmobile zodat we u altijd een passend advies kunnen geven.

Mobiel

Sim Only

5G techniek

5G is de vijfde generatie mobiel internet. En de opvolger van 4G. Eén van de grootste verbeteringen is de lage latency, oftewel: minder vertraging van het netwerk. Met 5G kunnen we straks dus met meer mensen tegelijk nóg sneller en soepeler muziek downloaden, films streamen en online gamen via onze mobiele telefoons. De meeste providers bieden dit al aan en spreken van 5g ready abonnementen. Echter uw toestel dient ook 5G te ondersteunen.

Data only oplossingen

Met een zakelijk data only abonnement is uw dataverbruik niet langer een zorg, u kunt overal online werken. Data only abonnementen komen in veel verschillende smaken; variërende van een aantal GB per maand tot aan volledig onbeperkt 4G internet zonder restricties. Herito kan uw organisatie goed adviseren en wij hebben toegang tot diversen providers. Op die manier ontstaat een onafhankelijk advies op maat.

IoT – internet of things

Steeds meer objecten worden verbonden met het internet en geven via sensoren gemeten informatie door aan de cloud: over het gebruik, de onderhoudsstatus en hun locatie. Omgekeerd kunnen de objecten via het internet op afstand aangestuurd worden. Deze verzameling van online communicerende objecten is het Internet of Things (IoT).

Apparaten, machines, voertuigen, verlichting, ruimtes: alles kan met het internet verbonden worden. Via Machine-to-Machine communicate (2, 3 en 4G) of Low Power Wide Area Networks. IoT helpt ons objecten efficiënter monitoren en gebruiken. Zo kunnen we kosten en energie besparen, maar ook de levensduur van apparaten verlengen en objecten terugvinden

Herito is uw partner voor al uw IoT-vraagstukken. Wij leveren hierbij alles wat u nodig heeft voor connectiviteit op maat, van SIM-kaart tot databundel. Dit doen wij samen met onze partner Simpoint.

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.