[maxmegamenu location=primary-menu]

Zakelijke netwerken

Een veilig en betrouwbaar ICT netwerk aangepast op de wensen van
jouw onderneming

Home 9 Network Solutions 9 Zakelijke netwerken

Zakelijk netwerk aanleggen voor je bedrijf

Data en bestanden op een veilige manier delen met iedereen binnen jouw onderneming? Laat dan een zakelijk netwerk aanleggen voor je bedrijf. Betrouwbaar én professioneel. Herito regelt alles van A tot Z voor jou. Wij adviseren, leveren en leggen het netwerk voor je aan. Volledig op basis van jouw wensen. Geen standaardoplossing, maar maatwerk!

Geen in-house kennis? Dan kunnen wij zelfs het onderhoud en het ICT-netwerkbeheer verzorgen voor jouw onderneming. Zo is iedereen binnen jouw bedrijfsnetwerk, altijd up and running; ongeacht of je 10 of 100 werkplekken hebt. Maar ook de recreatieve sector kan bij ons terecht. Want wij weten precies wat jouw medewerkers én gasten verlangen!

Data netwerk aanleggen

Wil je een data netwerk laten aanleggen voor jouw onderneming? Dan kan Herito dit op verschillende manieren voor jou realiseren. Zo leggen wij ondergrondse, bekabelde netwerken aan en inpandige UTP-netwerken. Bij onze ondergrondse oplossingen wordt meestal gekozen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Razendsnel en perfect voor het overbruggen van lange afstanden. Maar we kunnen uiteraard ook een coax netwerk aanleggen voor jouw onderneming. Een efficiënte en voordelige oplossing voor met name kleine bedrijfspanden.

Wil je een inpandig UTP-netwerk laten aanleggen, dan worden de kabels in het pand aangebracht waardoor uitbreiding eenvoudig te realiseren is. Daarnaast leveren wij ook de hardware en apparatuur: van de patchkast tot de firewall. Liever een draadloos netwerk aanleggen voor je bedrijf? Neem dan een kijkje bij onze Managed Cloud oplossingen.

Aanvullend ICT-netwerkbeheer voor het MKB in Limburg

Kies je voor ICT-netwerkbeheer van Herito, dan word je als ondernemer in Limburg standaard goed geholpen. Ook nadat wij het netwerk voor je aanleggen. Je hebt bij ons namelijk altijd één aanspreekpunt voor al jouw ICT-diensten. Heb je een klacht? Dan zijn wij op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur bereikbaar. Daarnaast verhelpen we jouw probleem gegarandeerd binnen 5 werkdagen of minder!

Voor een kleine meerprijs kun je echter ook ons premium ICT-netwerkbeheer afnemen. Kies je hiervoor, dan kun je op werkdagen én in het weekend bij ons terecht met al je vragen. En bij urgente zaken staat er binnen 4 uur iemand op de stoep om jouw probleem op te lossen!