[maxmegamenu location=primary-menu]

Herito breidt het beveiliging aanbod voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf uit met Extra Veilig Internet, zodat onze klanten nog veiliger online kunnen ondernemen. Ondernemers werken steeds meer online en het aantal virussen en malware neemt verder toe. Daarom maken wij het nu mogelijk om elke Internetverbinding (VDSL en FTTH) extra te beveiligen. Herito zet hiermee weer een stap in de ambitie om ondernemend Nederland altijd in veilig online te houden.

Met Extra Veilig Internet (EVI) beschermen wij onze klanten automatisch tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren met een DNS- en webfilter gebaseerd op onze FortiGate apparatuur. Gewoon vanuit het netwerk, geen configuratie of installatie bij u op locatie. EVI werkt voor alle pc’s, laptops, mobiele en IoT devices die de internetverbinding gebruiken.

Wordt u door bijvoorbeeld een Phishing-mail naar een kwalijke website gelokt, dan vangt EVI dit af met een speciale pagina.

De module is vanaf vandaag beschikbaar en kan door ons worden toegevoegd aan uw bestaande internetverbinding.
De kosten bedragen €10,00 excl. btw per maand.

Wilt u meer weten of gebruik maken van de EVI, neem dan contact met ons op via 046 30 30 600 of via support@https://herito.nl.