[maxmegamenu location=primary-menu]

Smart intercom

 

 

Home 9 Blog 9 Smart intercom

Smart intercom: modulair of standaard?

Ben je op zoek naar een smart intercom oplossing voor jouw bedrijfspand, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij je graag een handje op weg bij het kiezen van een intercomsysteem dat past bij jouw onderneming. Hierbij maken we vooral onderscheid tussen een smart modulair intercomsysteem en een los intercomsysteem. Maar eerst… 

Wat is een smart intercomsysteem?

Met een intercomsysteem kun je zonder de deur te openen op afstand communiceren met de persoon die voor jouw deur staat. Het systeem bestaat daarom altijd uit een component dat aan de buitenzijde bevestigd wordt en één die aan de binnenkant bevestigd wordt, zoals bijvoorbeeld een scherm. Bij een smart intercom communiceren deze twee componenten via een vaste internetverbinding of een wifi-signaal. Hierdoor kun je de intercom ook vaak bedienen via bijvoorbeeld een app en pushmeldingen instellen, zodat je meteen een seintje krijgt als er iemand aanbelt. Hierdoor kun je zelfs wanneer je niet aanwezig bent zien wie er bij jou voor de deur staat. 

Een modulaire intercom of een losse intercom?

Oké, dus smart is the way to go als je altijd en overal op de hoogte wilt zijn van wat er speelt bij jouw bedrijfspand of home-office. Maar voor welk smart intercomsysteem moet je kiezen? Hoewel er duizenden opties zijn, gaan we in deze blog inzoomen op twee categorieën die Herito Telecom & IT regelmatig levert aan haar klanten: de modulaire intercom en de losse ‘alles-in-een’ intercom.  

De losse smart intercom 

De losse intercom, is bij ons ook wel bekend als de alles-in-een-intercom. Waarom? Deze intercom heeft standaard een camera, deurbel én een deuropener. Hierdoor is dit de perfecte oplossing voor ondernemers met een kantoor aan huis. Maar ook als je een gesloten kantoorpand hebt waar regelmatig bezoekers komen, dan is de losse smart intercom een goede keuze. Daarnaast betaal je bij Herito een vaste prijs en zijn er geen abonnementskosten! Dat we alles van A tot Z voor jou regelen, dat spreekt natuurlijk voor zich. 

De modulaire smart intercom 

De modulaire intercom heeft alles wat een losse intercom ook heeft, maar kan daarnaast ook nog uitgebreid worden met extra modules. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsherkenningsmodule of een module met kaartlezer, zodat jouw medewerkers met hun persoonlijke pas of token eenvoudig toegang krijgen tot je bedrijfspand. Extra belknoppen en een toetsenbord voor toegangscodes behoren natuurlijk ook tot de opties. Ideaal voor appartementencomplexen! En wil je de smart intercom gepersonaliseerd hebben met een huisnummer? Dan regelen wij dat ook voor je. Zonder gedoe en precies zoals jij het wilt!  

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze smart intercom systemen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Stuur een bericht naar info@herito.nl met jouw vraag. Of neem direct telefonisch contact met ons op via +31 (0) 46 30 30 600. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste intercomoplossing voor jouw onderneming; ook als het om maatwerk gaat!