[maxmegamenu location=primary-menu]

Waarborg Bewindvoering

 

 

Home 9 Reviews 9 Waarborg Bewindvoering

Waarborg Bewindvoering

(cijfer: 8)

Naam: Leslie Hermans
Functie: Mede-eigenaar & bewindvoerder

Over Waarborg Bewindvoering

In 2013 is Waarborg Bewindvoering opgestart door Sven. Hij werkte bij een instelling voor verslaafden en kwam hierdoor veel met bewindvoerders in aanraking. Hierbij merkte hij dat de bereikbaarheid vaak beperkt was. Dat moest beter kunnen! Na 15 jaar in de logistiek gewerkt te hebben ben ik vervolgens in 2016 ook ingestapt. De uitdagingen die gepaard gaan met bewindvoering passen perfect bij mijn hulpvaardige karakter. Want waar anderen stoppen, gaan wij door! Mede hierdoor hebben we de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Zo is Bryan ingestapt als derde mede-eigenaar en bemannen we inmiddels met 10 man sterk het kantoor!

Hoe zijn jullie voor het eerst in contact gekomen met Herito?

Toen we op zoek waren naar een partij die ons kon helpen met een aantal ICT-vraagstukken, hoorde onze oprichter Sven via via dat Herito een betrouwbare partij was die ons hiermee kon helpen. Het ging hierbij in eerste instantie om het maken van een website en een standaard office 365 pakket. Inmiddels nemen we o.a. ook voip- cloud- en printerservices af bij Herito.

Wat heeft je uiteindelijk doen besluiten om klant te worden bij Herito?

Toen we in zee gingen met Herito waren we nog een relatief kleine partij. Hierdoor kom je bij grotere aanbieders niet altijd hoog op het prioriteitenlijstje te staan. Terwijl het voor ons juist heel belangrijk was (en nog steeds is) om direct geholpen te worden. Het bedrijf dat ons Herito had aanbevolen was heel tevreden over de snelheid van de service. En dat werd later ook bevestigd tijdens onze kennismaking d.m.v. duidelijke KPI’s. Daarnaast voelde het contact ook heel snel vertrouwd: lekker informeel, alsof je elkaar al jaren kent!

Wat vind je van de kwaliteit en snelheid van de diensten die je bij ons afneemt?

We zijn heel tevreden. We voelen ons altijd serieus genomen en kunnen echt vertrouwen op Herito. Als we bijvoorbeeld nieuwe hardware nodig hebben, dan wordt alles vrijwel altijd binnen één à twee werkdagen bezorgd en direct aangesloten. Daarnaast gaan ze nooit gehaast te werk. Als het moet blijven ze zelfs de hele dag om alles op te lossen. Heel fijn!

Wat vind je van onze printerservices: heb je écht nog nooit zonder inkt gezeten?

Toen we net hiermee gestart waren twijfelde ik een beetje aan het voordeel van de printerservices. Maar het was al vrij snel duidelijk dat het nodig was. In het verleden hadden we namelijk wel eens last van storingen, waardoor alles stil kwam te liggen op kantoor. Hier hebben we inmiddels nauwelijks meer last van. En gebeurt het toch een keertje, dan lost Herito het direct op of ze zorgen tijdelijk voor een nieuwe printer. Zo heb je altijd een back-up! Wat wij ook fijn vonden is dat je een onderhoudscontract afsluit voor 3 jaar, maar daarna ook nog gebruik kunt blijven maken van de cartridge service. Wij hebben sindsdien inderdaad nooit zonder inkt gezeten!

Hoe vind je dat we omgaan met klachten?

We zijn heel tevreden over de manier waarop Herito met klachten omgaat. Als je belt, neemt er altijd iemand op om je te woord te staan. En de juiste oplossing wordt altijd heel snel gerealiseerd: of het nu om een klacht of een nieuwe dienst gaat.

Wat vind je prettig aan de samenwerking met Herito?

We voelen ons nooit bezwaard als we met de zoveelste vraag aankloppen bij Herito. Laatst werden er bijvoorbeeld nieuwe telefoons geïnstalleerd door Raoul. Daar hadden we uiteraard een aantal vragen over. Hier werd heel begripvol op gereageerd en alles werd duidelijk uitgelegd, zodat we goed geïnformeerd aan de slag konden.

Zou je ons aanbevelen aan een zakenrelatie? Zo ja, waarom?

We bevelen Herito regelmatig aan bij zowel zakelijke connecties, particulieren als klanten. De persoonlijke en informele sfeer bij Herito is namelijk zeer prettig. Ook hebben ze bewezen dat ze écht betrouwbaar zijn. Ik heb oprecht het gevoel dat je nergens een betere service zult krijgen!