[maxmegamenu location=primary-menu]

3 redenen om te kiezen voor zakelijke Voip telefonie

 

 

Home 9 Blog 9 3 redenen om te kiezen voor zakelijke Voip telefonie

Zakelijke telefonie via Voip  

Zakelijke telefonie via Voip; wellicht heb je er nog nooit van gehoord. Toch kan het een interessante optie zijn voor jouw onderneming. Voip staat namelijk voor Voice Over Internet Protocol. Met Voip bel je dus niet via de reguliere telefoonlijn maar via het internet. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een Voip telefoon. Zakelijke telefonie via Voip heeft dan ook een groot aantal voordelen. En die delen we graag met je in deze blog!  

3 redenen om te kiezen voor zakelijke Voip telefonie

Zakelijke voip telefonie wordt veel gebruikt door ondernemers omdat het eenvoudig aan te sluiten is én ook de processen op de werkvloer vereenvoudigt. Zo kun je zowel een Voip telefoon als een laptop op één poort aansluiten en ontelbaar veel gesprekken via één enkele verbinding voeren. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven kiezen voor zakelijke telefonie via Voip 

We zetten de drie voornaamste redenen om te kiezen voor zakelijke Voip telefonie voor je op een rij: 

#1 Flexibiliteit

Doordat je bij zakelijke telefonie via Voip niet afhankelijk bent van een vaste lijn, ben je extra flexibel. Ben je bijvoorbeeld van plan om met jouw bedrijf te verhuizen of uit te breiden naar een tweede locatie? Dan kun je gewoon gebruik blijven maken van dezelfde Voip centrale. Daarnaast kun je wereldwijd bellen tegen een vast (en lager!) maandelijks tarief dan wanneer je kiest voor zakelijke telefonie via de vaste lijn. 

#2 Betrouwbaarheid

Bel je via Voip? Dan profiteer je van een hogere mate van betrouwbaarheid. Zo is de gesprekskwaliteit beter dan bij een digitale of analoge telefoonlijn. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je gesprekken te versleutelen, zodat je gesprekken ook daadwerkelijk privé blijven. Om dit allemaal te garanderen is het natuurlijk wel belangrijk dat je ook een stabiele internetverbinding hebt. Kies bijvoorbeeld voor zakelijk glasvezel van Herito, dan regelen wij alles van A tot Z voor jou! 

#3 Schaalbaarheid

Ook als jouw onderneming in de lift zit en het aantal werknemers met een vaste telefoon stijgt, dan is zakelijke Voip telefonie een goed idee. Vanaf 50 personen met een eigen toestel kun je er zelfs voor kiezen om een eigen telefooncentrale via een SIP Trunk aan te schaffen. Je betaalt dan namelijk niet meer per toestel, maar per lijn. En ben je actief in het buitenland of wil je jouw werkzaamheden graag uitbreiden naar het buitenland? Dan kun je via Voip ook eenvoudig een internationaal nummer aanschaffen. Zó maak je meteen een goede start en maak je een betrouwbare indruk bij de klant. Ideaal voor callcenters of webshops met een drukbezette klantenservice! 

Andere vormen van zakelijke telefonie

Uiteraard bieden we bij Herito verschillende vormen van online zakelijke telefonie aan. Zo kun je bij ons ook een zakelijk Teams abonnement afsluiten. Hiermee ben je 100% locatie ongebonden. Teams werkt namelijk op iedere telefoon, laptop of tablet, wereldwijd! Ideaal als jij of je werknemers veel onderweg zijn. Heb je een groot bedrijfspand en vindt er vooral veel beweging plaats binnen jouw pand? Dan helpen we ook graag met de aanleg van een zakelijk wifi netwerk, zodat je overal goed bereikbaar bent: op de begane grond, de bovenste verdieping én in het magazijn!