[maxmegamenu location=primary-menu]

5 voordelen van managed services

 

 

Home 9 Blog 9 5 voordelen van managed services

5 voordelen van managed services

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen: bedrijven die managed services aanbieden of er juist gebruik van maken. Herito is ook een managed services provider (MSP) en helpt je op deze manier niet alleen met de implementatie, maar ook met het beheer van je Telecom & IT-diensten. Zo heb je alles onder controle én wordt alles altijd goed voor je geregeld. Waarom zo veel bedrijven hiervoor kiezen? In deze blog leggen we het je uit en bespreken we 5 voordelen van managed telecom & IT-services. 

#1 Jouw systemen altijd up-to-date

Doordat je het beheer van je systeem overlaat aan een externe partij zoals Herito, wordt deze dagelijks geüpdatet zodat je altijd met de meest recente versie werkt. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en blijft alles op rolletjes lopen. Kies je bijvoorbeeld voor werkplekbeheer, dan wordt onder andere jouw software, office 365 en SharePoint omgeving altijd up-to-date gehouden. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het installeren en onderhouden van nieuwe applicaties en hardware.  

#2 Premium beveiliging

De beveiliging van jouw gegevens en die van je klanten heeft topprioriteit. Afhankelijk van jouw wensen kan de beveiliging zo ver opgeschroefd worden als jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan 2FA/MFA, een firewall of EVI (extra veilig internet). Daarnaast maakt een managed services provider (MSP) ook vaak standaard dagelijks back-ups en bieden ze hulp bij disaster recovery mocht het toch een keer misgaan. 

#3 Maximale kwaliteit, minimale kosten

Een MSP zoals Herito bedient honderden klanten tegelijk. Hierdoor weten we wat wél en wat níet werkt en sporen we problemen op voordat ze hebben plaatsgevonden. Het resultaat? Minimale downtime. En gaat het toch een keer mis, dan kun je altijd terugvallen op de afgesproken SLA, zodat je er zo min mogelijk last van zal hebben. Daarnaast profiteer je van schaalvoordeel, waardoor je dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs kunt afnemen.  

#4 De juiste expertise op het juiste moment

Kies je bijvoorbeeld voor de Managed It Services van Herito, dan bespaar je een hoop tijd en frustratie. Je hoeft zelf namelijk geen IT-team samen te stellen. Een tijdrovend proces dat ook nog eens veel geld kost. Want aan één persoon heb je meestal niet genoeg. Iedereen heeft zijn eigen expertise. Bij een MSP zijn vrijwel alle expertises in-house aanwezig, zodat je volledig ontlast wordt op alle vlakken. Ook maatwerk is geen probleem! 

#5 Ondersteuning wanneer jij het nodig hebt

Voordat je een contract afsluit met een MSP, maak je afspraken over SLA’s zodat je verzekerd bent van de juiste ondersteuning voor jouw onderneming. Zo lost Herito bijvoorbeeld standaard binnen één werkdag serviceverzoeken op met topprioriteit. Kies je voor onze premium SLA, dan halveren we die tijd zodat je binnen 4 uur weer ready-to-go bent. Daarnaast staan we op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur voor je klaar en kunnen we zelfs in het weekend bijspringen als dat nodig is: jij bepaalt!